Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in prestatiemanagement en in het verbeteren van de interne- en externe communicatie. Ons uitgangspunt is een benadering waarin samenwerking samengaat met strategische kennis van marketing, procesoptimalisatie en communicatie. Onze dienstverlening bestaat hierbij uit het analyseren, ontwikkelen en veranderen van de processen van zowel non-profit organisaties als commercieel ingestelde bedrijven.

Op de processen & de communicatie bij de organisaties te kunnen verbeteren, bieden wij concreet de volgende diensten aan:

– Trainingen & workshops

– Innovatie trajecten

– Global Innovation Map

Heeft u projecten waarvan u zich afvraagt of Analyserecentre voor u wat kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@analysecentre.com . Bellen kan natuurlijk ook: 06-19497764

 

Waarom Analysecentre?

Alles begint bij het analyseren. Het grondig analyseren van de huidige en ook de gewenste situatie van de organisaties zorgt immers voor een optimaal resultaat. Dit zijn tevens eigenschappen die wij als organisatie ook graag uitdragen.

You Decide, we roll

Flexibiliteit is een kerneigenschap van Analysecentre. Als organisatie identificeren wij ons daarnaast als een jonge en ambitieuze onderneming die grondige analyses uitvoert om zodoende de organisaties te helpen bij het uitvoeren van hun bedrijfsuitvoering. Welke diensten u wanneer en in welke mix wilt gebruiken is helemaal aan u. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Uiteindelijk is elk project anders en wij willen voor onze klanten maatwerk leveren. Persoonlijke benadering, meedenken en actief meewerken zijn hierbij de kernwoorden die wij graag willen uitstralen.

Onze missie en visie

Als een jonge, flexibele ambitieuze onderneming willen wij graag door ons brede netwerk zoveel mogelijk bedrijven met meertalig young professionals in contact brengen. Hierbij willen wij uitgroeien tot een van de meest toonaangevende organisaties voor het bemiddelen van young professionals met bedrijven en voor het ontwikkelen van onderzoeksoplossingen, door continue innovatief en creatief te blijven.

 


 

Onze doelstelling

Met Analysecentre hopen wij de organisaties te kunnen helpen hun interne en externe communicatie te verbeteren. Het managen van de veranderingen binnen de organisaties en het ontwikkelen van (nieuwe vormen) van samenwerking tussen afdelingen, medewerkers en/of klanten behoren hierbij tot onze kerndoelen. Vooral het ”verbinden” van mensen uit verschillende leeftijdscategorieen, ethische achtergronden en specialisaties en het bevorderen van innovaties binnen het bedrijfsleven is iets wat ons persoonlijk ambieert om te doen. Om dit laatste daadwerkelijk te kunnen realiseren geven we op het moment trainingen aan bedrijven, organiseren evenementen waarbij mensen in contact met elkaar kunnen komen voor zakelijke doelstellingen en gebruiken tools waarmee mensen virtueel verboden met elkaar kunnen worden. Zo geven wij ook Social Media trainingen en helpen de organisaties Social Media te gaan implementeren om de samenwerking intern en extern te kunnen verbeteren.

Onze werkwijze en netwerk

Analysecentre werkt nauw samen met andere organisaties om bovenstaande diensten als een totaalconcept voor haar klanten te kunnen bieden. De onderzoeksmethodes die wij gebruiken om het primaire proces te analyseren zijn methodes die al bekend zijn, maar ook nieuwe methodes die nog niet zo lang bestaan en/of door Analysecentre zijn ontwikkeld.Naast het bovenstaande beschikt Analysecentre over een groot netwerk zowel in Nederland als in het buitenland. Door onze expertise en een groot netwerk zijn wij in staat om de organisaties te helpen om zowel nationaal als internationaal te kunnen ondernemen.

Vragen? Neem contact op.

Onze competenties en werkervaring

Ons team bestaat uit young professionals die ambitie hebben om de hoogste kwaliteit te leveren en voortdurend onze dienstverlening toe te snijden op de wensen van onze opdrachtgevers. Persoonlijke benadering, meedenken en actief meewerken zijn hierbij de kernwoorden die wij graag willen uitstralen.

Wij hebben werkervaring binnen zowel bedrijfsleven als bij de overheid. Hierbij hebben wij geleerd om onder druk van deadlines en zowel individueel als in teamverband te werken. Tevens hebben wij geleerd hoe wij projecten moeten managen, hoe wij ERP systemen kunnen gebruiken voor het optimaliseren van de processen binnen organisaties en hoe wij de effectiviteit en de efficiency bij de bestaande organisaties en bij de processen kunnen verhogen.

Naast het bovenstaande hebben wij veel ervaring opgedaan in het verrichten van marketingactiviteiten, zoals het verrichten van de marktonderzoeken en het adviseren van managementteams op het gebied van Marketing & Sales. Tot slot hebben wij veel ervaring opgedaan met het afhandelen van onderzoek- en adviesrapporten en weten wij om te gaan met financiële en organisatorische vraagstukken.